Fellbury Stud
Top   carriage   ponies

Etusivu Tietoa Shetlanninponioriit Shetlanninponitammat Muut rodut

Tervetuloa virtuaalitalli Fellbury Studille

Kun pienet tilukset ja vanha kasvattajaliite eivät enää kiinnostaneet, muutti Huovilan Ratsutilan poppoo Pohjanmaalta Englannin vihreille nummille. Omistajan JP:n mukana maisemaa vaihtoi osa henkilökuntaa, kourallinen kouluratsuja ja yli tusina shetlanninponeja. Kiiltävät puoliverisemme eivät juuri olleet innoissaan uudesta sateisesta kotimaastaan, mutta JP:lle tämä oli juuri sellainen uusi alku, jota hän tarvitsi.

Fellburyssa asuu samat hevoset kuin Huovilassa ja toiminta on muutenkin samanlaista. Toisin kuin Huovilassa, Fellburyssa järjestetään kilpailuja. Meillä on vihdoin tilaa ja resursseja järjestää isoja, monipäiväisiä kisoja. Lajeihimme kuuluvat valjakkoajo ja kouluratsastus. Koska shetlanninponit ovat lähellä sydäntämme, on kaikissa kisoissamme shettiksille sopivia luokkia. Järjestämme toisinaan myös näyttelyitä. Kuten Huovilassa, myös Fellburyssa kasvatetaan poneja. Suurimassa roolissa ovat shettikset, mutta meillä syntyy myös pari ratsua vuosittain. Tervetuloa tutustumaan meihin tarkemmin!

JP   VRL-01948, e-mail, chat

Suosittelemme:   Ponikantakirja   -   Virtuaalinen valjakkoajojaos   -   Virtuaalinen shetlanninponiyhdistys

Viimeisimmät päivitykset

7.11.2020   Pitkästä aikaa ulkoasunvaihdos

Ensimmäinen ulkoasunvaihdos sitten kesän 2019. Fellbury on elellyt syksyn ajan hieman hiljaiselolla, koska olen keskittynyt harrastamaan muilla talleillani, mutta unohduksiin eivät shetlanninponit ole jääneet. Poneilla on kilpailtu ja niitä on viety kantakirjaan ja laatuarvosteluihin aina kun mahdollista.

Lue tallikirjaa

Shetlanninponikasvattajia

Valyrian Shetlands Mossbank Stud Maybeck Stud Playground Ponies
Burbacka Honeycrust Shetlands Wyat Shetlands Kuunokka
Stoeterij van Beck Blackton Shetlands Mairoth Shetlands Ceiriosen Welsh & Shetlandponies
Vappulan Kartano Walcott Shetlands Kronbacka Käpälämäen ponitalli
Reposaari Husgård Stud Liljegård Sugarhill
Sherwood Viljalehto Chocolate Swirl Ponies Cawdor Ponies