Esittely Shetlanninponit Puoliveriset Ratsuponit Tallikirja

Fellbury Stud
 

Tervetuloa virtuaaliselle Fellbury Studille

Kun pienet tilukset ja vanha kasvattajaliite eivät enää kiinnostaneet, muutti Huovilan Ratsutilan poppoo Pohjanmaalta Englannin vihreille nummille. Omistajan JP:n mukana maisemaa vaihtoi osa henkilökuntaa, kourallinen kouluratsuja ja yli tusina shetlanninponeja. Kiiltävät puoliverisemme eivät juuri olleet innoissaan uudesta sateisesta kotimaastaan, mutta JP:lle tämä oli juuri sellainen uusi alku, jota hän tarvitsi.

Fellburyssa asuu samat hevoset kuin Huovilassa ja toiminta on muutenkin samanlaista. Toisin kuin Huovilassa, Fellburyssa järjestetään kilpailuja. Meillä on vihdoin tilaa ja resursseja järjestää isoja, monipäiväisiä kisoja. Lajeihimme kuuluvat valjakkoajo ja kouluratsastus. Koska shetlanninponit ovat lähellä sydäntä, on kaikissa kisoissamme shettiksille sopivia luokkia. Järjestämme toisinaan myös näyttelyitä. Kuten Huovilassa, myös Fellburyssa kasvatetaan poneja. Suurimassa roolissa ovat shettikset, mutta meillä syntyy myös pari ratsua vuosittain.

Tervetuloa tutustumaan sivuihin tarkemmin!

JP  (VRL-01948)

Suosittelemme

Päivitetty viimeksi

10.7.2019: Paljon poneja kantakirjattu ja Robina pokasi I-palkinnon VVJ:n laatuarvostelusta. Lisäksi meille on syntynyt pitkäsukuisia varsoja kuun alkupuolella.

30.6.2019: Viimeisetkin romppeet pakattu Suomessa Huovilan Ratsutilalla ja lähetetty Englantiin. Shettikset muuttivat uudelle tallille jo kesäkuun alussa, ratsut myöhemmin perässä. Muuten hevosilla on harrastettu tuttuun tapaan: ponit ovat käyneet näyttelyissä ja olemme osallistuneet mahdollisimman aktiivisesti koulu- ja valjakkokisoihin.

Lue tallikirjaa