Etusivulle Muut rodut Esittely Tallikirja

Fellbury Stud

Tervetuloa virtuaaliselle Fellbury Studille

Kun pienet tilukset ja vanha kasvattajaliite eivät enää kiinnostaneet, muutti Huovilan Ratsutilan poppoo Pohjanmaalta Englannin vihreille nummille. Omistajan JP:n mukana maisemaa vaihtoi osa henkilökuntaa, kourallinen kouluratsuja ja yli tusina shetlanninponeja. Kiiltävät puoliverisemme eivät juuri olleet innoissaan uudesta sateisesta kotimaastaan, mutta JP:lle tämä oli juuri sellainen uusi alku, jota hän tarvitsi.

Fellburyssa asuu samat hevoset kuin Huovilassa ja toiminta on muutenkin samanlaista. Toisin kuin Huovilassa, Fellburyssa järjestetään kilpailuja. Meillä on vihdoin tilaa ja resursseja järjestää isoja, monipäiväisiä kisoja. Lajeihimme kuuluvat valjakkoajo ja kouluratsastus. Koska shetlanninponit ovat lähellä sydäntämme, on kaikissa kisoissamme shettiksille sopivia luokkia. Järjestämme toisinaan myös näyttelyitä. Kuten Huovilassa, myös Fellburyssa kasvatetaan poneja. Suurimassa roolissa ovat shettikset, mutta meillä syntyy myös pari ratsua vuosittain. Tervetuloa tutustumaan meihin tarkemmin!

JP   VRL-01948, e-mail

Shetlanninponikasvattajia

Päivitetty viimeksi

20.5.2020: Talli täyttyy edelleen uusista poneista! Lisäksi meillä järjestellään aktiivisesti noviisitason valjakkoajokisoja sekä poneja viedään myös VVJ:n laatuarvosteluun loppukevään ja alkukesän aikana.

9.4.2020: Uusia poneja, kisoja ja näyttelyitä!

20.3.2020: Ponien sivuille lisätty sijoituksia ja palkintoja. Ponilaumaan liittynyt myös kaksi uutta tammaa.

1.2.2020: Pienen talviloman jälkeen ulkoasun tyyliä muokattu ja ponien sivuja päivitetty ajan tasalle.

Lue tallikirjaa