Esittely Shetlanninponit Puoliveriset Ratsuponit Tallikirja

Fellbury Stud
 

Tervetuloa virtuaaliselle Fellbury Studille

Kun pienet tilukset ja vanha kasvattajaliite eivät enää kiinnostaneet, muutti Huovilan Ratsutilan poppoo Pohjanmaalta Englannin vihreille nummille. Omistajan JP:n mukana maisemaa vaihtoi osa henkilökuntaa, kourallinen kouluratsuja ja yli tusina shetlanninponeja. Kiiltävät puoliverisemme eivät juuri olleet innoissaan uudesta sateisesta kotimaastaan, mutta JP:lle tämä oli juuri sellainen uusi alku, jota hän tarvitsi.

Fellburyssa asuu samat hevoset kuin Huovilassa ja toiminta on muutenkin samanlaista. Toisin kuin Huovilassa, Fellburyssa järjestetään kilpailuja. Meillä on vihdoin tilaa ja resursseja järjestää isoja, monipäiväisiä kisoja. Lajeihimme kuuluvat valjakkoajo ja kouluratsastus. Koska shetlanninponit ovat lähellä sydäntä, on kaikissa kisoissamme shettiksille sopivia luokkia. Järjestämme toisinaan myös näyttelyitä. Kuten Huovilassa, myös Fellburyssa kasvatetaan poneja. Suurimassa roolissa ovat shettikset, mutta meillä syntyy myös pari ratsua vuosittain.

Tervetuloa tutustumaan sivuihin tarkemmin!

JP  (VRL-01948)

Suosittelemme

Päivitetty viimeksi

10.11.2019: Monet ponimme ovat syksyllä kisanneet 40 valjakkoajosijoitusta täyteen, ja marraskuun VVJL-tilaisuuteen meiltä lähteekin maksimimäärä poneja. Talliin on lisäksi tullut uusia poneja: kolme omaa kasvattia sekä yksi tilausvarsa Wyatista.

Lue tallikirjaa