Hopewood Connemaras

Muuta
Linkkilista - connemarakasvattajat

» Cadogan Ponies, Suomi
» Cefnmoor, Englanti
» Ceiriosen Welsh & Shetlandponies, Iso-Britannia
» Four Leaf Pony Farm, Italia
» Gealán, Irlanti
» Glenwood Welsh Ponies, Wales
» Kernfield Ponies, Iso-Britannia
» Ponitila Adina, Suomi
» Storycroft Stables, Irlanti
» Team J&K, Suomi
» Tidaholms Gård, Suomi
» Winthrop Ponies, Skotlanti

Tapahtumakalenteri

Hopewood Connemaras on päätoimisesti siittola, joten meillä ei juuri järjestetä ratsastuskilpailuja. Saatamme silloin tällöin järjestää kuitenkin pienenpiä tapahtumia, kuten näyttelyitä tai valmennuksia. Näyttelymme ovat useimmiten suunnattu connemaroille tai muille M&M-poniroduille.

10.11.2018 NJ-näyttelyt avoinna connemaroille vip 3.11.
30.09.2018 NJ-näyttelyt avoinna connemaroille tulokset tulleet
26.08.2018 NJ-näyttelyt avoinna connemaroille tulokset tulleet
22.07.2018 NJ-näyttelyt avoinna connemaroille tulokset tulleet
20.05.2018 NJ-näyttelyt avoinna connemaroille ja shettiksille tulokset tulleet

Tekijänoikeudet

Tiivistettynä tekijänoikeus on maailmanlaajuinen laki, joka suojaa kaikkea itsetehtyä -ja tuotettua, kuten piirroksia, kirjoituksia ja valokuvia. Tekijänoikeus syntyy teoksen tuottajalle välittömästi tuoton yhteydessä, ja se antaa tuottajalle oikeuden päättää missä, miten ja kuka hänen teostaan saa käyttää. Näin ollen jonkun muun tuottaman teoksen käyttö ilman lupaa (mikäli sellainen erikseen tarvitaan) on yhtä lailla lain rikkomista kuin varastaminen tai ylinopeutta ajaminenkin, ja siitä voi saada sakkoja. Ethän kopioi Hopewood Connemarasin sivuilta mitään! Huomaathan, että pitämällä kursoria valokuvan päällä, saat selville sen ottajan.

Mikäli kuvien tekijänoikeuksia ei mainita erikseen, ne ovat Hopewood Connemarasin omaisuutta (JP/VRL-01948). Suuri osa tallin ponien kuvista on itsekuvattuja. Meillä on myös luvat mm. seuraavien henkilöiden/farmien kuvien käyttöön: Wildwych Connemaras, VRL-01080, VRL-01811. Kaikki tekstit ovat lähtökohtaisesti myös tallin omaisuutta, poislukien ponien valmennustekstit, joiden kirjoittaja mainitaan tekstin yhteydessä. Rotumääritelmän lähteenä on käytetty hevosmaailma.net:iä. Ulkoasun on suunnitellut ja toteuttanut JP (VRL-01948). Väliviivagrafiikat on kopioitu M Layoutsista. Ponien sivuilla olevat palkintografiikat (ruusukkeet, pokaalit ym.) on kopioitu Equestrian PROsta.