Hopewood Connemaras

Tervetuloa tutustumaan Hopewood-connemaranponeihin

Rakkaudesta isoihin, irlantilaisiin poneihin

Hopewood Connemaras on vuonna 2018 perustettu virtuaalinen talli, jossa kasvatetaan connemaranponeja. Hopewoodin tarina alkoi siitä, kun päätin muuttaa Huovilan Ratsutilan kasvaneen connemarakannan pois pohjanmaalaiselta maatilalta rodun alkuperäismaahan, Irlantiin. Hopewoodin päätoimintamuoto on ponikasvatus ja -jalostus, mutta toiminta on vaatimatonta ja pienimuotoista. Tavoitteenamme ei ole mullistaa virtuaalimaailman connemaralinjoja, vaan kasvattaa yksilöllisesti harkituista yhdistelmistä hienoja poneja, joilla on potentiaalia pärjätä kouluratsastuksessa sekä näyttelykehissä.

Olemme kouluratsastukseen painottunut ponitalli, ja kilpailemmekin kaikilla poneillamme kouluratsastuksessa aina 30-40 sijoitukseen asti. Parhaita yksilöitämme käytämme myös näyttelyissä ja sitä kautta kantakirjattavana. Vain harvat valmistelemme laatuarvosteluihin asti. Kasvatteja Hopewoodissa syntyy hyvin satunnaisesti, sillä jokainen meillä syntynyt kasvatti on tarkkaan harkittu poni, jonka vanhemmat on valittu huolella. Jotkut kasvatit jäävät Hopewoodiin lopuniäkseen, kun taas toiset myydään ennemmin tai myöhemmin maailmalle, jolloin niiden tulevaisuus on uuden omistajan - ehkä jopa sinun - käsissä.


- JP (VRL-01948, KGR)

Ajankohtaista

Päivitetty 5.9.2018

  • Elokuun kantakirjatilaisuudessa I-palkinnolla palkittiin Brogan, Fenella, Smokki ja Poppy, sekä III-palkinnolla Kapsu.
  • Syyskuun kantakirjatilaisuuteen on ilmoitettu Gaelan ja Anni.
  • Syyskuussa syntyy useita kasvatteja, jotka etsivät uutta kotia.
  • Talliin on saapunut uusia asukkaita: tuontiponit Rebel ja Moira, sekä suvulliset Charmer, Mona ja Kayla.

Myytävät ponit

conn-o Hopewood Bright Knight (synt. 5.9.)
i: Maldwyn Sprightly Bright ‒ e: Aillbe Ion