Huovilan Ratsutila

Tervetuloa Huovilaan!

Pähkinänkuoressa

Ajatus Huovilan Ratsutilan takana on yksinkertainen - se on koti hevosille. Kaikki lähti liikkeelle siitä, kun huomasin hamstranneeni omistuksiini yksittäisiä hevosia ja poneja rotuun sen tarkemmin katsomatta. Nämä hevoset asuivat missä sattuivat, jotkut yhdessä ja jotkut erikseen. Lopulta päätin koota langat käsiini ja rakennuttaa näille kaikille moninaisille kopukoille yhteisen tyyssijan. Huovilan Ratsutilan rakentaminen alkoi loppuvuodesta 2016, ja sivut lopulta julkaistiin maaliskuussa 2017.

Huovilan hevoskaarti koostuu tällä hetkellä shetlanninponeista, connemaroista ja puoliverisistä. Määrällisesti tallilla asuu eniten shetlanninponeja edellisen tallini, Päivärinteen, lopettamisen jäljiltä. Kooltaan Huovila on keskikokoinen ja toimintaa keskittyy hevosten kasvatukseen ja maahantuontiin. Kilpailuja järjestämme harvoin. Huovilan aktiivisuus vaihtelee runsaasti omien kiireitteni mukaan, mutta minut saa aina kiinni sähköpostitse, vaikka vaikuttaisi siltä, että sivuja ei ole päivitetty. Huovilan tavoite ei ole olla mikään supertalli, vaan koti rakkaille virtuaalihevosilleni!

Voit tutustua talliin tarkemmin ylempää löytyvien linkkien kautta. Toivottavasti viihdyt meillä!

Terveisin tallin omistaja, JP (VRL-01948, KGR)
Sivuja päivitetty viimeksi: 11.6.2017


Viimeisimmät kuulumiset

11.6.2017: Poneille lisätty sijoituksia, anottu arvonimiä sekä tuontitamma Nipa sai sivut.

3.6.2017: Olen loppuviikosta viettänyt paljon aikaa Huovilan remontointiin. Uudistin muun muassa hevoslistauksen, sekä hankin tallille monta uutta asukasta, joista osalla ei tosin ole vielä sivuja. Myös kaksi Huovilan ensimmäistä kasvattia, WPB-tamma Kendra ja shettisori Remi, ovat syntyneet. Tarkoituksena olisi vielä saada asukkaiden kisakalenterit ajan tasalle, sekä alkaa jo suunnittelemaan tallin ensimmäistä FWB-kasvattia. :)

web
analytics
uniikkia vierailijaa 3.6.2017 jälkeen.

Sivuston materiaali © JP/Henna L., ellei toisin mainita   ‒   Grafiikat © Ritva's Gallery
Tämä on virtuaalitalli/virtuaalihevonen ‒ mitään tällä sivustolla mainittua ei ole/tapahdu oikeassa elämässä!