Síofrach Connemaras

Tervetuloa tutustumaan Síofrach Connemarasiin

17.8.2021: Hopewood Connemaras on vaihtanut nimensä Síofrach Connemarasiksi, ja lisäksi tallin osoite on muuttunut. Vanhoille sivuille on pantu linkki uuteen osoitteeseen. Muistosivut jätetään vanhaan osoitteeseen sellaisinaan.

Rakkaudesta isoihin irlantilaisiin poneihin

Síofrach Connemaras (ent. Hopewood Connemaras) on maaliskuussa 2018 perustettu virtuaalinen talli, jossa kasvatetaan connemaranponeja. Síofrachin tarina alkoi siitä, kun päätin muuttaa Huovilan Ratsutilan kasvaneen connemarakannan pois pohjanmaalaiselta maatilalta rodun alkuperäismaahan, Irlantiin. Síofrachin päätoimintamuoto on ponikasvatus ja -jalostus. Tavoitteenamme ei ole mullistaa virtuaalimaailman connemaralinjoja, vaan kasvattaa harkituista yhdistelmistä hienoja poneja, joilla on potentiaalia pärjätä kouluratsastuksessa sekä näyttelykehissä.

Olemme kouluratsastukseen painottunut ponitalli, ja kilpailemmekin kaikilla poneillamme kouluratsastuksessa aina joko 20-40 sijoitukseen tai porrastetuissa maksimitasolle asti. Parhaita yksilöitämme käytämme myös näyttelyissä ja sitä kautta kantakirjattavana. Kasvatteja Síofrachissa syntyy omistajan kiireiden mukaan melko satunnaisesti. Kasvattimme tunnistat tallin nimen mukaisesta etuliitteestä Síofrach, joka on iirin kieltä ja tarkoittaa haltiamaista tai satumaista. Ennen kesää 2020 syntyneet kasvattimme ovat saaneet etuliitteen Hopewood. Jotkut kasvatit jäävät Síofrachiin lopuniäkseen, kun taas toiset myydään ennemmin tai myöhemmin maailmalle, jolloin niiden tulevaisuus on uuden omistajan - ehkä jopa sinun - käsissä.


Terveisin, JP (VRL-01948, KGR)

Ajankohtaista

Päivitetty 24.1.2022

Hyvää alkanutta vuotta! Tällä hetkellä Síofrachin toiminta on hieman epäaktiivisempaa, mutta omistaja on hyvin tavoitettavissa jos esim. jalostusoriimme tai tilausvarsat kiinnostaa. 20.1. meille myönnettiin NJ:n hopeinen kasvattajapalkinto!

Myytävät ponit

Lue lisää myytävät kasvatit-sivulla

NJ:n hopeinen kasvattajapalkinto

Myönnetty 20.1.2022.

KRJ:n yhden tähden kasvattajapalkinto

Myönnetty 14.11.2021.