Etusivu Esittely Oriit Tammat Kasvatus Muuta Yhteydenotto
Síofrach Connemaras

Tervetuloa tutustumaan Síofrach Connemarasiin

Rakkaudesta isoihin irlantilaisiin poneihin

Síofrach Connemaras (ent. Hopewood Connemaras) on maaliskuussa 2018 perustettu virtuaalinen talli, jossa kasvatetaan connemaranponeja. Síofrachin tarina alkoi siitä, kun päätin muuttaa Huovilan Ratsutilan kasvaneen connemarakannan pois pohjanmaalaiselta maatilalta rodun alkuperäismaahan, Irlantiin. Síofrachin päätoimintamuoto on ponikasvatus ja -jalostus. Tavoitteenamme ei ole mullistaa virtuaalimaailman connemaralinjoja, vaan kasvattaa harkituista yhdistelmistä hienoja poneja, joilla on potentiaalia pärjätä kouluratsastuksessa sekä näyttelykehissä.

Olemme kouluratsastukseen painottunut ponitalli, ja kilpailemmekin kaikilla poneillamme kouluratsastuksessa aina joko 20-40 sijoitukseen tai porrastetuissa maksimitasolle asti. Parhaita yksilöitämme käytämme myös näyttelyissä ja sitä kautta kantakirjattavana. Kasvatteja Síofrachissa syntyy omistajan kiireiden mukaan melko satunnaisesti. Kasvattimme tunnistat tallin nimen mukaisesta etuliitteestä Síofrach, joka on iirin kieltä ja tarkoittaa haltiamaista tai satumaista. Ennen kesää 2020 syntyneet kasvattimme ovat saaneet etuliitteen Hopewood. Jotkut kasvatit jäävät Síofrachiin lopuniäkseen, kun taas toiset myydään ennemmin tai myöhemmin maailmalle, jolloin niiden tulevaisuus on uuden omistajan - ehkä jopa sinun - käsissä.

Terveisin, JP (VRL-01948, KGR)

Ajankohtaista

Päivitetty 8.8.2023

Síofrach Connemarasille myönnettiin 5.8. NJ:n kultainen kasvattajapalkinto näyttelyissä menestyneiden kasvattien ansiosta. Muutoin toimintavuosi on ollut melko hiljainen, joskin neljä kasvattia on myyty tallista maailmalle.