Fellbury Stud
Etusivu Esittely Toiminta Shetlanninponioriit Shetlanninponitammat

Tervetuloa virtuaalitalli Fellbury Studille

Kun pienet tilukset ja vanha kasvattajaliite eivät enää kiinnostaneet, muutti Huovilan Ratsutilan poppoo Pohjanmaalta Englannin vihreille nummille. Omistajan JP:n mukana maisemaa vaihtoi osa henkilökuntaa, kourallinen kouluratsuja ja yli tusina shetlanninponeja. Kiiltävät puoliverisemme eivät juuri olleet innoissaan uudesta sateisesta kotimaastaan (ja muuttivatkin elokuussa 2021 takaisin Suomeen), mutta JP:lle tämä oli juuri sellainen uusi alku, jota hän tarvitsi.

Fellbury Stud on pääasiallisesti siittola. Meillä syntyy vuosittain kymmeniä shetlanninponivarsoja, joista suurin osa jää kotiin, mutta osa myydään myös uusille omistajille ympäri maailmaa. Suunniteltuja kasvattimyyntejä meiltä tulee hyvin satunnaisesti, joten jos olet shetlanninponivarsaa vailla, niin kysythän rohkeasti tilausvarsaa!

Olemme erikoistuneet valjakkoajoon lajina. Kaikki shetlanninponimme ovat valjakkoajopainotteisia ja kilpailevat lajissa maksimitasolleen asti. Sellaiset ponit, joilla on vanhempiensa ja jälkeläistensä puolesta edellytykset menestyä, viedään VVJ:n laatuarvosteluun. Olemmekin ansainneet VVJ:n yhden tähden kasvattajapalkinnon kasvattiemme menestyksestä. Meillä on monipuoliset puitteet lajin harjoitteluun kotona. Järjestämme lisäksi säännöllisesti VVJ:n alaisia kilpailuja: muun muassa kuukausittainen arvokilpailu VVJ Cup järjestetään usein Fellbury Studin tiloissa.

- JP   VRL-01948, e-mail, chat

Suosittelemme

Blackton Shetlands
Hollymoss Stud
Mossbank Stud
Kronbacka
Keijumäen Ponitalli
Mandelbacke

Päivitetty viimeksi 14.4.2022