Etusivu Tietoa Oriit Tammat Yhteydenotto

Elitehof

Tervetuloa Elitehofiin

Elitehof on syyskuussa 2020 perustettu virtuaalitalli, jossa asuu welshponeja sektioista B ja part bred. Ponimme kilpailevat pääasiassa kouluratsastuksessa, mutta osa myös lisäksi esteratsastuksessa tai valjakkoajossa.

Elitehofissa kasvatetaan erittäin pienimuotoisesti ja vain omistajan omaksi ajankuluksi welsh part bred-poneja. Olemme kiinnostuneita erityisesti NWR-tyyppisistä welshristeytyksistä, joiden suvuissa sallitaan vain täysiverirodut (xx, x ja ox) sekä welshponit sektioista A ja B. Käytämmekin jalostustoiminnassamme vain näitä rotuja saavuttaaksemme mahdollisimman kevyen ja sporttisen poniristeytyksen. Kasvattien vanhemmiksi ei valikoida poneja ja hevosia meriittien tai sijoituksien perusteella, vaan puhtaasti omistajan omien mieltymysten mukaan.

Mahtipontisesta nimestään huolimatta Elitehof on käytännössä kokonaan JP:n omaa huvittelua, eikä meillä ole erityistä missiota virtuaalimaailmassa. Poneillamme ei ole suuria tavoitteita, suurimmalle osalle ei tule koko elämänsä aikana edes tekstejä sivuilleen. Meillä on myös tavallista, että poneilla on vain ratsastuskuvia, jolloin ne eivät käy näyttelyissä tai kantakirjattavana. Elitehof on puhtaasti paineetonta virtuaalihevostelua: kauniita poneja joiden ei tarvitse miellyttää ketään muuta kuin omistajaa itseään. Käyhän peremmälle jos kiinnostuit!

♥   Terveisin, omistaja JP (VRL-01948)

Suosittelemme: part bred-kasvattajia

Cloudfield Gwydrawyr Brunnby

Ulkoasu © M Layouts | Kuva oikealla © scirlin | Kaikki materiaali © JP, ellei toisin mainita | Tämä on virtuaalitalli/virtuaalihevonen